Inspiratiemail - 4 April
Interactieve boekvoorstelling in de paasvakantie
Op vrijdag 8 april om 15u is het zo ver! Dan komen we allen samen bij Crealief. Het belooft heel leuk te worden met een interactief voorleesmoment waarna je Kiko kan leren tekenen samen met illustrator Tom Heye. We sluiten af met een hapje en een drankje waarbij het ook mogelijk is om een gesigneerde kopie van het boekje aan te kopen. De inkom is gratis, iedereen welkom!
Kiko & Odette in de lokale pers
Wat was dat spannend zeg! De voorbije maand waren er toffe contacten met de mensen van de lokale pers & media. We wensen hun dan ook van harte te bedanken om Kiko & Odette in de kijker te plaatsen.
Interview met illustrator Tom Heye
​Wie ben ik?
Ik ben Tom Heye, een gepassioneerd autodidactisch illustrator die plezier vindt in het verkennen van diverse stijlen en methoden. Ik ben reeds 10 jaar actief als illustrator en ben ondertussen uitgegroeid tot een creatief manusje van alles.

Wat betekent het boek voor mij?
Het boek is voor mij een supertoffe ervaring om een speelse digitale tekenstijl te verkennen en uit te bouwen binnen de lijnen van het verhaal. Ik merk voor mezelf hoe plezant het is om op te gaan in het verhaal en dit verder te ontwikkelen. Ik hou van de creatieve oefening om de gevestigde stijl te
blijven hanteren doorheen het verhaal terwijl ik visueel uiteenlopende en interessante kleurencombinaties en omgevingen help ontstaan.

Waarom raad ik het je aan?
Naast het plezier bij het ontwerpen beschouw ik het boek ook als een waardevolle creatie om de kleintjes op een speelse manier te begeleiden bij het ontdekken van de geschreven taal. Het verhaal is erg toegankelijk en zit boordevol fantasie waardoor de kleintjes er ongetwijfeld veel plezier aan
zullen beleven en zo spelenderwijs hun taalvaardigheid ontwikkelen.
"Onze kindjes vragen elke avond om het boekje van Kiko opnieuw te lezen. Ze vinden zijn wereld fantastisch!"
 
Fijne reactie van een mama
CONTACT
© 2022, Lieve Clarebout
contact@opdrilmetkiko.be
https://www.opdrilmetkiko.be
Inspiratiemail
Wens je niet langer op de hoogte gehouden te worden over het reilen en zeilen van Kiko & Odette via deze inspiratiemail, dan kan je je uitschrijven onderaan deze mail.