Inspiratiemail - 24 Feb
Deel 1 van de reeks is nu verkrijgbaar!
Het is zo ver! Na het doorlopen van een lang maar boeiend proces (tekst schrijven, reviewen, illustrator zoeken en samenwerken, uitgever zoeken...) is eindelijk het eerste deel van de reeks "Op dril met Kiko de krokodil" beschikbaar! Naast de hardcover is er ook een kleur- en doeboekje waar de kinderen dol op zijn! Beide zijn te bestellen via onze website.
Interactieve boekvoorstellingen
Op de school "De Sterrebloem" in Meigem waren de kinderen heel enthousiast over het verhaal. Wat fijn om ze helemaal te zien opgaan in de wereld van Kiko & Odette. Een mooie opener op een fantasistiche school!

Bij ons thuis zijn niet alleen onze kindjes fan om te luisteren naar het verhaal of om het zelf te lezen ;-)

Op zaterdag 8 april om 15u is er een voorstelling bij Crealief in Deinze - kom gerust af en ontmoet zowel de schrijfster Lieve als de illustrator Tom bij een hapje en een drankje.
Lokale verkooppunten
‚ÄčIk ben een trotse inwoner van Deinze en geloof sterk in het lokaal karakter. Daarom ben ik dan ook blij dat het boekje nu al beschikbaar is in zowel de Standaard Boekhandel in Deinze en binnenkort ook in het winkeltje van Crealief te Deinze.

Wist je trouwens dat onze kleur-en doeboekjes ook lokaal geprint zijn bij Belcoprint?

Daarnaast is de set van verkooppunten ook aan het uitbreiden. Zo is het ook beschikbaar in Standaard Boekhandel in Ieper en Standaard Boekhandel in Gistel. Dank aan alle winkels die Kiko & Odette een warm hart toedragen!
"Oh, ik wil zo graag in het land Oranje zijn bij Kiko. Daar is er zoveel krokodillenchampagne"
 
Reactie tijdens voorleessessie in de Sterrebloem in Meigem
CONTACT
© 2022, Lieve Clarebout
contact@opdrilmetkiko.be
https://www.opdrilmetkiko.be
Inspiratiemail
Wens je niet langer op de hoogte gehouden te worden over het reilen en zeilen van Kiko & Odette via deze inspiratiemail, dan kan je je uitschrijven onderaan deze mail.