Inspiratiemail - 26 Juli
Zomerse Boekenmarkten
De voorbije maanden zijn onze eerste stappen gezet op de Vlaamse boekenmarkten. Zo waren we aanwezig op Mortsel Feest, Oostmalle & Damme. Op 29 juli staan we op de avondmarkt van de Deinse feesten. Op 6 augustus gaan we richting Brugge aan het water (na uitstel door slecht weer in juni). Op 21 augustus verkennen we Antwerpen op het strip- en boekenplein en wie weet wat komt er nog op ons pad. Boekenliefhebbers die samenkomen: het heeft een speciale sfeer, op naar meer ;-)
Lars wint de kleurwedstrijd
In de aanloop van de zomer was het mogelijk om een kleur- en doeboekje te winnen. Hiervoor deelden we kleurplaten op verschillende evenementen en boekenmarkten uit. De gelukkige winnaar na loting is Lars uit Rijkevorsel, bijna 4 jaar oud en verzot op krokodillen. Veel plezier Lars!
Korte Weetjes...
‚ÄčVoorleessessie in de Brielmeersen
Op zondag 28 augustus geven we een voorleessessie op het jeugdfeest@debrielmeersen georganiseerd door Standaard Boekhandel Deinze. Bedankt voor de lokale steun!

Voorbereiding van het 2de boekje
Velen zijn al nieuwsgierig en ja hoor - we zijn in volle voorbereiding van het vervolg van Kiko & Odette. Tom is terug aan de slag om prachtige illustraties uit zijn potlood te toveren. Wie weet welke avonturen Kiko & Odette nu tegemoet gaan?

Tijd voor Inspiratie
De vakantieperiode geeft ruimte voor rust en ontspanning. Dat leidt dan weer tot nieuwe inspiratie :-) Er borrelt al van alles op...
"Ons dochtertje uit het 1ste leerjaar wil steeds opnieuw het boekje van Kiko & Odette lezen, ze is er dol op en kijkt al uit naar het vervolg!"
 
Reactie van een enthousiaste mama
CONTACT
© 2022, Lieve Clarebout
contact@opdrilmetkiko.be
https://www.opdrilmetkiko.be
Inspiratiemail
Wens je niet langer op de hoogte gehouden te worden over het reilen en zeilen van Kiko & Odette via deze inspiratiemail, dan kan je je uitschrijven onderaan deze mail.