Inspiratiemail - 22 Mei
Voorleessessie op 4 juni in Standaard Boekhandel De Panne
Op zaterdag 4 juni houden we 2 voorleessessies in Standaard Boekhandel De Panne. De eerste sessie start om 14u30. De tweede sessie start om 16u. Iedereen is welkom!
Kiko & Odette op Boekenmarkten
Het mooie weer is al in het land. Er komen terug gezellige boekenmarkten. Ook wij zijn van de partij :-) De volgende boekenmarkten zijn al bevestigd:
Korte Weetjes...
​Hoe komt een boek tot stand?
Op de school De Sterrebloem waren de kinderen zeer geïnteresseerd om te horen hoe een boek tot stand komt. We zijn op een speelse manier door het hele proces gegaan en hebben er een leuke activiteit aan gekoppeld.

Boekrecensie
Eind april is er een mooie recensie over het boek verschenen. Via deze weg wens ik Mieke Schepens te bedanken voor de mooie woorden en ondersteuning voor Kiko & Odette.

Kiko in de bibliotheek
Wist je dat het boekje van Kiko & Odette al in verschillende bibliotheken ligt. Dit is bvb. het geval in Landegem, Gavere, Aalter, Zulte, Ichtegem, Eernegem...
"We hoorden net dat je boekje veel succes heeft bij een lieve peuter in onze familie! Een topkadootje dus 👍🏻"
 
Fijne reactie uit de buurt
CONTACT
© 2022, Lieve Clarebout
contact@opdrilmetkiko.be
https://www.opdrilmetkiko.be
Inspiratiemail
Wens je niet langer op de hoogte gehouden te worden over het reilen en zeilen van Kiko & Odette via deze inspiratiemail, dan kan je je uitschrijven onderaan deze mail.