Inspiratiemail - 30 Oktober
Kiko zoekt naar geluk
​Het 2de boekje verschijnt eind november!
Wat zijn we blij dat het 2de boekje van de reeks Op dril met Kiko de krokodil eind november zal verschijnen! Kiko en Odette zijn pas verhuisd van de regenboog naar het land Wit. Ze maken nieuwe vrienden en beleven allerlei avonturen, maar Kiko krijgt al snel heimwee. Hij mist de kleuren van de regenboog. Odette neemt Kiko mee naar zee. Op het strand zegt Kiko: ‘Ik wil het helemaal niet druk. Ik ben op zoek naar geluk.’ Maar wat betekent geluk voor Kiko?

Kom het nieuwe boek ontdekken
Ben je ook benieuwd? Kiko zoekt naar geluk wordt voorgesteld in de onderstaande interactieve sessies. Schrijf je snel in, de plaatsen zijn beperkt! Naast het luisteren en lezen, zullen we er ook samen musiceren!
Wist-je-datjes
Verkooppunten
Kiko & Odette gaan steeds verder op stap. We zijn nu ook verkrijgbaar in de volgende verkooppunten:

Jeugdboekenmaand met thema "Geluk"
In maart 2023 is er de jeugdboekenmaand en het thema dit jaar "Geluk" past naadloos aan met deel 2 van de reeks waar het nadenken over geluk en wat het voor jou betekent de rode draad is. Wat een geluk ;-)

Zomeractie
Tijdens de zomerperiode was er een actie om je lievelingsdessert door te sturen om een exemplaar van het eerste boek te winnen. De gelukkige winnaar is Merel Claerhout uit Marke met haar zelfgemaakt muntroomijs. Constant de olifant was onder de indruk en wil het op de menukaart zetten van zijn restaurant ;-) Veel plezier Merel!
Nieuwe voorleessessies
Binnenkort gaan we terug op stap met Kiko. Op het "Feest van het boek" zijn we aanwezig in volgende filialen van Standaard Boekhandel:
Daarnaast zijn ook een reeks voorleessessies gepland zoals in het kader van het Vertelfestival Brede School Dampoort, Sint-Amandsberg alsook in de lokale bibliotheek van Ichtegem. We zien er opnieuw naar uit de ogen van de kindjes te zien fonkelen :-)

"Willen jullie net als Elena en Anna-Elle de boeken van tante Lieve Clarebout komen ontdekken?"
 
Reactie van een enthousiaste schoonzus
CONTACT
© 2022, Lieve Clarebout
contact@opdrilmetkiko.be
https://www.opdrilmetkiko.be
Inspiratiemail
Wens je niet langer op de hoogte gehouden te worden over het reilen en zeilen van Kiko & Odette via deze inspiratiemail, dan kan je je uitschrijven onderaan deze mail.