Inspiratiemail - 24 Oktober
Feest van het boek - Standaard Boekhandel
In de herfstvakantie is het terug Feest van het Boek bij Standaard Boekhandel en Kiko zal ook terug van de partij zijn! Naast het luisteren en lezen, maken we ook samen muziek! Warm je stem maar al op en word een echte muzikant met 1 van onze instrumenten.
  • Op 31 oktober ben je welkom in de Tolpoortstraat te Deinze voor een leuk programma van 13u tot 18u. De sessie met Kiko start omstreeks 15u. Inschrijven is aangeraden want de plaatsen zijn beperkt, dit kan via deze link
  • Op 2 november ben je eveneens welkom in de Doorniksestraat te Kortrijk. We starten er om 15u30. Voor wie graag wenst deel te nemen, kun je inschrijven via deze link
Wist je dat?
Voor alle fans van Kiko en Odette is er fantastisch nieuws. Het derde boek van de reeks is in de maak. Illustrator Tom Heye is druk in de weer met het maken van illustraties bij het verhaal. We geven jullie al graag een tipje van de sluier mee:

Keert Kiko terug naar de regenboog? Of blijft hij in het land Wit?
Mis de ontknoping niet en bestel nu al een exemplaar van het derde boek dat volgend jaar zal verschijnen 😊


We houden jullie verder op de hoogte van de exacte datum van verschijning!

"We kijken er al naar uit hoe het verhaal zal aflopen!"
 
Nieuwsgierige fans van het eerste uur van Kiko & Odette :-)
CONTACT
© 2023, Lieve Clarebout
contact@opdrilmetkiko.be
https://www.opdrilmetkiko.be
Inspiratiemail
Wens je niet langer op de hoogte gehouden te worden over het reilen en zeilen van Kiko & Odette via deze inspiratiemail, dan kan je je uitschrijven onderaan deze mail.